Brukerveiledningene som finnes på denne nettsiden er de mest oppdaterte versjonene som er tilgjengelige for øyeblikket. Alle veiledninger er gjenstand for endringer uten forhåndsvarsel. For å være sikker på at du alltid har den nyeste veiledningen bør du sjekke dette nettstedet regelmessig for oppdateringer.

Close

Produksjon

Produksjonsmiljø

Det er herfra våre globale kvalitetsprodukter i verdensklasse blir skapt.

Som produsent av globale produkter som bidrar til menneskers helse, er et rent miljø omgitt av grønn natur viktig for oss.
I et grønt miljø der flora og fauna varierer med de fire årstidene, har vi skapt et produkt av høy kvalitet takket være vår egenutviklede presisjonsteknikk og topp moderne produksjonsanlegg.
Vi er overbevist om at NSK vil fortsette å lansere anvendelige produkter til verden langt inn i framtiden.

Fabrikk

Nytt hovedkvarter og ny bygning for forsknings- og utviklingssenteret

Fullført i 2017
Administrasjonsavdeling / Forsknings- og utviklingsavdeling / Internasjonal salgsavdeling / Informasjonssystemavdeling / Produktdesignkontor / Innkjøpskontor

A1 Fabrikk

Fullført i 2018
Maskineringsavdeling, monteringsavdeling, produksjonskontrollavdeling

Engasjement for miljøet

Som produsent av medisinsk utstyr har vi vært involvert i miljøinitiativer siden starten. Vannet som brukes ved våre fabrikker renses fullstendig ved vårt renseanlegg. Det passerer deretter gjennom en dam på anlegget vårt der det svømmer karper, før det slippes ut i innsjøer og elver.