Brukerveiledningene som finnes på denne nettsiden er de mest oppdaterte versjonene som er tilgjengelige for øyeblikket. Alle veiledninger er gjenstand for endringer uten forhåndsvarsel. For å være sikker på at du alltid har den nyeste veiledningen bør du sjekke dette nettstedet regelmessig for oppdateringer.

Close

Hva er "NSK STUDIO"?

NSK Studio er et 3D CG-animasjonsstudio utviklet i håp om å inspirere folk til å "beskytte vakre tenner og det globale miljøet". Vi laget denne animasjonsserien for å uttrykke vår takknemlighet overfor tannhelsepersonell, inkludert tannleger og munnpleiere. Vi håper også at animasjonen vil motivere seerne til å ta vare på tennene sine og verne om miljøet.

NSK STUDIO Animasjoner

Erklæringsversjon

EP1

EP2

EP3

Regissørens kommentar

Engasjerende verdenskjente videoskaper Atsushi Makino som regissør for animasjonen
Atsushi Makino, en av Japans ledende videoskapere, ble utnevnt til animasjonsregissør.
I animasjonen viser vi de forskjellige historiene til Dr. Sakura, en tannlege som har evnen til å snakke med tenner, sammen med de unike pasientene som besøker klinikken, samt tenner med forskjellige problemer, og levendegjør de unike fargene og verden. utsikt over animasjonen på en sjarmerende måte.

Atsushi MakinoVideo Director, Art Director

profile profile

Atsushi Makino ble født i 1982, og tok hovedfag i TV- og filmgrafikk ved Academy of Arts Architecture & Design i Praha, hvor han lærte tegneanimasjon og dukkeanimasjon.
Han fortsatte til Tokyo University of the Arts hvor han fullførte programmet ved Graduate School of Film and New Media.
Han jobber på tvers av flere sjangre som live action, kunstverk og animasjon, og jobber med filmregi, kunstretning, animasjonsretning, karakterdesign og illustrasjon.
Han bruker nostalgiske motiver som er kjent for mange, og kombinerer dem med moderne, men likevel følsomme ideer som lar ham bringe arbeidet sitt og publikum nærmere hverandre.
Han har mottatt forskjellige priser globalt og i Japan, og var også involvert i regien av Tokyo 2020 Paralympics Opening Ceremony-video.

Kommentar fra Atsushi Makino

Målet med dette prosjektet er å få folk over hele verden til å revurdere viktigheten av å ta vare på tennene sine.
Det jeg var mest bevisst på da jeg prøvde å skape et morsomt verdensbilde som ville oppnå det, var hvordan "tannverdenen" skulle se ut.
Mens Dr. Sakura ser inn i pasientenes munn, bør seerne bringes inn i verden der tennene lever.
Jeg skapte dette ved å endre designene i henhold til hver karakter – menneske, vampyr og hai.
I tillegg designet jeg mange dyr fylt med fantasielementer slik at Dr. Sakuras evne til å snakke med tenner kunne falle på plass naturlig.
Hver av disse interessante innstillingene er publisert på nettsiden til Nakanishi Inc., så benytt sjansen til å sjekke dem ut.

Hovedpersoner

Dr. Sakura

Mr. Q

Shakespeare

Beboere i den tannformede øya

Salesman

Niwatori-kun

Tirano

whale brothers

Zou-kun

Livet på den tannformede øya

Tannlegekontor

Den tannformede øya

Dr. Sakura sin bil

Mørk og stille natt

Produksjonsprosesser til NSK STUDIO

Historien bak kulissene

NSK Brand Concept

  • Create it
  • Siden NSK ble grunnlagt i 1930 har vårt oppdrag vært å beskytte dyrebare tenner over hele verden. Og vi har alltid jobbet sammen med tannhelsepersonell og partnere for å lykkes med dette.
  • Tools for Professilonals
  • Instrumenter av høyeste kvalitet for tannleger og tannpleiere En ny video for NSKs merkevareslogan Create it. Vi klarte å uttrykke ånden i Create it. på en subtil og dynamisk måte, akkurat som NSK. Vennligst ta en titt.