Brukerveiledningene som finnes på denne nettsiden er de mest oppdaterte versjonene som er tilgjengelige for øyeblikket. Alle veiledninger er gjenstand for endringer uten forhåndsvarsel. For å være sikker på at du alltid har den nyeste veiledningen bør du sjekke dette nettstedet regelmessig for oppdateringer.

Close

LEGAL INFORMATION

Om NSK Company

NSK HOVEDKONTOR

Nakanishi Inc.
700 Shimohinata Kanuma
Tochigi 322-8666,
Japan
Tel. : +81-(0)289-64-3380
Fax : +81-(0)289-62-5636

Mail: info@nsk-nakanishi.co.jp

NSK ble grunnlagt i 1930 av NAKANISHI, en produsent som spesialiserte seg på superrask roteringskuttingsteknologi. Med revolusjonerende funksjoner og presisjon som muliggjør ny, mer sofistikert behandling, har NSKs forretningsområde utviklet seg fra tannlegeindustri til generell industri, og også innenfor kirurgien.
President: Eiichi Nakanishi

BETINGELSER OG VILKÅR

Innholdsansvarlig

Alt innhold på NSKs nettsider, inkludert layout og struktur er opphavsrettsbeskyttet. Duplisering eller låning av deler av nettsidene, særlig tekst, deler av tekst, illustrasjonsmateriale eller grafiske illustrasjoner krever en forutgående skriftlig tillatelse fra NSK. Opphavsretten til innholdet på nettsidene våre (inkludert all informasjon, data og bilder) tilhører NSK, med mindre noe annet er spesifisert. Når det kommer til gjeldende lover og reguleringer, er ikke sekundær bruk av innholdet på nettsidene for reproduksjon, konvertering eller salg tillatt uten tillatelse fra opphavsrettsinnehaver.

Uautorisert bruk kan medføre brudd på varemerke, opphavsrett og andre beskyttede rettigheter og føre til sivil- eller strafferettslig forfølgelse. Det er strengt forbudt for brukerne å bruke noe nettsideinnhold på en slik måte at det utgjør et brudd på varemerkerettigheter, opphavsrett eller andre beskyttede rettigheter.

NSK ønsker å anstrenge seg for å garantere at innholdet på nettsidene er konstant oppdatert og kontrollert. Vi påtar oss likevel ikke noe ansvar for fullstendighet, korrekthet eller egnethet av innholdet. Innholdet på alle NSK's nettsider er nøye utvalgt for å gi deg et maksimum av kvalitetsinformasjon om dette emnet, men det er gjenstand for tekniske endringer. Komplett konsistens eller samsvar med fargene som vises på noen av NSK’s nettsider på dataskjermen eller i utskrifter kan variere.

Personvernerklæring

Personvern er virkelig viktig: ved å oppgi informasjon om deg selv gir du oss tillatelse til å lagre og bruke denne informasjonen under vilkårene som er beskrevet i personvernloven. Din informasjon vil utelukkende bli brukt for markedsføring- og kundeserviceformål av NSK og selskaper i NSK-gruppen. Dine personopplysninger vil behandles konfidensielt og ikke overføres eller røpes til noen tredjepersoner. Vær oppmerksom på at du har rett til å få adgang til, endre eller slette detaljene dine når som helst, ved å kontakte oss.*

Nyhetbrev

NSK nyhetsbrev er gratis og uten forpliktelser. Hver utgave inneholder muligheten til å slette ditt abonnement på nyhetsbrevet med ett enkelt klikk. Denne e-postadressen brukes bare til å sende deg NSKs nyhetsbrev. Du kan være trygg på at NSK ikke vil oppgi din e-postadresse til noen tredjeparter og vi vil heller ikke sende deg noe markedsføringsmateriale fra tredjeparter.

Innsamling og behandling av personopplysninger

Når du går inn på noen av NSK’s nettsider registrerer vi noe informasjon (din IP-adresse, nettsiden som sendte deg til dine nettsider, sidene du har åpnet, nettleseren som brukes, datoen og klokkeslettet for besøket ditt). Du kan være sikker på at vi ikke vil røpe noen av dine personopplysninger til en tredjepart.

Alle NSK’s sider bruker Google Analytics som er en analysetjeneste for nettsideanalyse levert av Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker informasjonskapsler eller "cookies". Tekstfiler som lagres på datamaskinen din og muliggjør en analyse av din bruk av dette nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapsler om din bruk av disse nettsidene (inkludert din IP-adresse) overføres til og lagres på en Google-server i USA.
Google vil bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettsidene, til å fylle ut rapporter om nettsideaktiviteten til nettstedoperatøren, og å levere andre tjenester knyttet til bruken av nettstedet og internett. Der det er nødvendig, og der det er tillatt i henhold til loven vil Google også overføre denne informasjonen til tredjeparter som vil bearbeide disse dataene på deres vegne.
Google vil ikke under noen omstendigheter knytte din IP-adresse til andre Google-data. Du kan hindre at informasjonskapsler blir installert ved å aktivere de passende innstillingene på nettleserprogramvaren. Men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette er det ikke sikkert du lenger har full adgang til alle funksjonene på NSK-nettsidene. Ved å bruke NSKs nettsider gir du Google tillatelse til å behandle dine data på den måten og for det formålet som er beskrevet over.

NSK's internett bruker programtillegg fra sosial nettverk, slik som nettverket facebook.com, som drives av Facebook Inc. 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Programtilleggene er identifisert av logoer. Hvis du åpner en av NSK’s nettsider som inneholder et programtillegg av denne typen etablerer nettleseren dine en direkte tilkobling til serverne til det sosiale nettverket. Innholdet i programtillegget sendes direkte til nettleseren din fra det sosiale nettverket og knyttes til nettstedet.
Programtillegget informerer de sosiale nettverkene om at du har åpnet den tilhørende siden på NSK’s nettsider. For eksempel, hvis du er logget på Facebook kan Facebook knytte besøket til din Facebook-konto. For datalagring og påfølgende behandling og bruk av data fra sosiale nettverk og dine tilhørende rettigheter og muligheter for å beskytte ditt personvern, se personverninformasjonen fra de sosiale nettverket. Hvis du ikke ønsker at Facebook skal samle inn informasjon om deg fra noen av NSK’s nettsider, må du logge ut av Facebook før du åpner nettsidene våre.

YTTERLIGERE INFORMASJON OG SPØRSMÅL

Spørsmål om denne erklæringen eller om NSKs håndtering av din informasjon vil med glede bli besvart av vårt team. Hvis du har noen flere spørsmål med hensyn til datavern, ta kontakt med oss.

Adobe Acrobat Reader 4.0 eller nyere, eller Adobe Reader 6.0
Adobe Reader (gratisvare) lar deg lese investorforholdene og bærekraftighetsrappport i PDF-format.

Macromedia Flash Player
Macromedia Flash Player 6.0 eller nyere (gratisvare) lar deg oppleve mer interaktivt innhold.

* Informasjon i henhold til E-Commerce Law § 5 ECG