Brukerveiledningene som finnes på denne nettsiden er de mest oppdaterte versjonene som er tilgjengelige for øyeblikket. Alle veiledninger er gjenstand for endringer uten forhåndsvarsel. For å være sikker på at du alltid har den nyeste veiledningen bør du sjekke dette nettstedet regelmessig for oppdateringer.

Close

Globalt Selskap

Globalt selskap

Global Standard

NSK er høyt verdsatt for sin overlegne kvalitet og pålitelighet, og for sin uovertrufne kostnadseffektivitet, og deres produkter selges i over 135 over hele verden Utenlandssalget utgjør nå 75% av omsetningen vår, og vi har blitt en gl

NSK har nytte av sitt verdensomspennende nettverk ved at vi får feedback om kundenes behov på global basis, noe som fører til utvikling av nye produkter. Vi utvikler produkter som oppfyller de felles behovene på det globale markedet og samtidig er vi svært oppmerksomme på detaljer, noe som gjør det mulig for oss å oppfylle spesifikke lokale behov.

Vi ekspanderer på globalt nivå for å oppnå ”designinnovativ”, ”absolutt kvalitet”, ”kostnadseffektivitet”, ”et sterkt globalt salgsnettverk” og ”førsteklasses service”, med målsetning om å bli varemerke nr. 1 i verden.

Globalt nettverk

Vi tror at det som er viktig for å bli nr. 1 i verden er å etablere funksjoner som fungerer som foretakets hender, føtter, øyne og ører på større markeder verden over, samt å skape sterke salgs- og markedskapasiteter, kundeservice og ettermarkedstjenester for å øke kundenes tilfredshet Vi har nylig økt vårt globale direktesalgsnettverk til 15 baser rundt om i verden, inkludert utenlandske datterselskaper og representasjonskontorer.

Dette gjelder særlig på det europeiske markedet, som fullpakket med dental utrustning i verdensklasse. Etter at vi grunnla NSK Europe GmbH i Frankfurt, Tyskland, 2003, fortsatte vi med å grunnlegge NSK France SAS (Paris, Frankrike) 2005 og NSK United Kingdom Ltd. (London, England) i 2007 og med utbyggingen av våre aktive salgsfremmende aktiviteter og merkevarestrategi har salget og NSK’s styrke som varemerke økt betydelig i Europa. År 2008 lanserte vi dessuten NSK Dental Spain SA (Madrid, Spania), og i slutten av 2008 lanserte vi NSK Euro Holdings (Frankfurt, Tyskland) for å forene salg, markedsføring og logistikk i den europeiske regionen. På denne måten kunne vi effektivisere distribusjonssystemet i Europa.

Dessuten har vi etablert NSK Middle East (Dubai, Forenede Arabiske Emirater) år 2000, NSK Shanghai Ltd (Shanghai, Kina) på det raskt voksende asiatiske markedet år 2005, NSK Rus & CIS (Moskva, Russland) og NSK Oceania Pty. Ltd. år 2007 og NSK Asia Pte Ltd (Singapore) år 2009 og vi opprettholder et system som gjør at vi raskt kan reagere på de forskjellige regionenes behov.

På verdens største marked, USA, har vi etablert NSK Dental LLC (Chicago) og NSK America Latina Ltda (Brasil) år 2013, og vi ekspanderer stadig vårt globale nettverk.

Selv i land der vi ikke har ett lokalt datterselskap har vi styrket våre relasjoner med lokala distributører for å bygge en salgsorganisasjon som kan konkurrere med andre varemerker og bedre vår lydhørhet overfor brukernes behov.